Çfarë është ADRION?

Marka ADRION përfaqëson rajonin Adriatik dhe Jon, karakteristikat e tyre të përbashkëta dhe bashkëpunimin midis 4 vendeve të BE-së (Kroacia, Greqia, Italia, Sllovenia) dhe 4 vendeve jo-BE (Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Serbia) drejt një të përbashkëte e te ardhme te begatë. Rajoni i ADRION mbështetet nga Strategjia e BE për Rajonin Adriatik dhe Jon (EUSAIR) si dhe nga Programi Evropian Transnacional ADRION.

adrion

Karakteristikat e Përbashkëta

Vizitori i rajonit do të gjejë disa karakteristika të përbashkëta midis qarqeve të ndryshme ADRION. Moti i ngrohtë dhe me diell, trashëgimia e pasur kulturore dhe historike, pasuria e bukurisë natyrore, gastronomia e hollë si dhe fryma e mikpritjes do të përmendin disa! Ky kombinim i karakteristikave të përbashkëta është ajo që e bën ADRION një destinacion të dëshirueshëm, një aventurë unike dhe një përvojë të pasur ndjesore!

 

adrion1 - ADRION 5 SENSES BRAND

5 SENSES FILOZOFI

Jeta është plot përvoja. Por përvojat janë shuma e informacionit që vjen nga shqisat tona. Filozofia ADRION 5 SENSES fton vizitorin të zhbllokojë shqisat e tij ose të saj dhe të ndiejë ofertën e destinacionit ADRION! 5 shqisat do të krijojnë një ndjenjë unike, duke stimuluar trupin dhe mendjen e vizitorit.

Logo 1

Marka ADRION 5 SENSES

Marka ADRION 5 SENSES, është një nga rezultatet e projektit të financuar nga BE “ADRION 5 SENSES”. Qëllimi i projektit ishte krijimi i një marke të re për rajonin ADRION që do të bazohet si në karakteristikat e përbashkëta të zonës ashtu edhe për të ftuar vizitorin të shijojë destinacionin bazuar në përvojën e ofruar shqisore.

Adrion3 - ADRION 5 SENSES BRAND

Galeria e shkarkimit