Pelegrinazh në Malin e Shkëlzenit

Leave a comment

07 August 2021 -


Ky vend i shenjtë është bërë kohët e fundit një destinacion i preferuar ku qindra qytetarë nga Tropoja, Kukësi, Hasi, Puka dhe Kosova kanë frekuentuar ditët e gushtit, duke gjetur paqen dhe besimin.
Find out more about the event

0 comments

Leave A Reply