Festa e Bjeshkës, Dibër

Leave a comment

08 July 2021 -08 July 2021


Një veprimtari për të promovuar Malet madhështore të Malësive tona. Veprimtaria  shoqërohet me këngë, valle, lojëra folklorike dhe një panair ushqimor ku paraqiten prodhime tradicionale nga zona.
Find out more about the event

0 comments

Leave A Reply