Peshkimi në Soča dhe lumin Vipava me degë

5.0
Touch
Write a Review Share
Distrikti i peshkimit Soča dhe Viava është menaxhuar nga Familja e Peshkimit Nova gorica, Ajdovščina dhe Renče. Zona kryesore e peshkimit janë lumi Soča dhe Vipava me degë.

Shqisa të tjera të përfshira

  Hyrja / Transporti

  • https://www.soca-plovba.si/<br />https://www.tic-kanal.si/kolesarjenje/<br />https://www.slo-zeleznice.si/120

  Nënkategori

   Multimedia

    Reviews & tips

    No reviews available

    Rate and Write a Review

    Login to review,

    46.085652
    13.633786
    Kanal ob Soči
    2000
    WALKING
    km
    en
    15
    100%
    180px
    https://adrion5senses.eu/wp-content/uploads/2019/09/Touch-2.png
    -1
    38
    40
    37
    90
    Distance
    Address
    Walking time
    min
    Details
    • Kanal ob Soči
    • Country: Slovenia

    PDF Export