ZA Fest

Leave a comment

20 July-22 July 2021


 Krijuar nga këngëtarë pasionantë shqiptarë dhe mbështetur nga institucione të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare, ju ndjeni zemrën dhe shpirtin në thelbin e kësaj ngjarje. Tre ditë muzikë, poezi, film, shëtitje dhe yoga sjellin mijëra udhëtarë dhe pjesëmarrës në fshatin malor të Thethit. Tingujt e këngëve popullore shqiptare dhe ndërkombëtare, të ripunuara kryesisht me tinguj të butë elektronikë bashkëkohorë, dridhje të qelizave dhe tambourinës, bashkohen me tingujt e bukur natyrorë të fshatit.
Find out more about the event

0 comments

Leave A Reply