Festa e Peshkut

Leave a comment

13 April 2021 -


Festë lokale e organizuar pranë liqenit me komunitetin e peshkatarëve të Liqenit të Shkodrës si dhe banorë të tjerë të zonës. Produktet lokale dhe aktivitete të ndryshme për të rinjtë janë organizuar në këtë fest e cila u realizua për herë të parë këtë vit dhe synon të bëhet një traditë. Këndimi dhe vallëzimi nuk mund të mungonin, pjesëmarrësit vallëzuan gjatë gjithë ditës vallëzimin tipik të zonës që e bëri festën edhe më të gjallë.
Find out more about the event

0 comments

Leave A Reply