Dita e Alpeve

Leave a comment

15 January-20 January 2021


Me qëllim vlerësimin dhe njohjen e madhështisë së Alpeve të Kelmendit, në fshatin Lepushë, Kelmend që nga viti 2016 është organizuar Dita e Alpeve, një festë në qendër të së cilës është panairi i produkteve të zonës, si dhe veshje tradicionale si xhubleta, këngë dhe valle popullore etj.
Find out more about the event

0 comments

Leave A Reply