Bjeshka Fest, Tropoja

Leave a comment

26 January 2021 -


Festa e Malësisë, një ngjarje vjetore e organizuar nga komuna e Tropojës me qëllim promovimin e maleve të mrekullueshme të Malesise  se Madhe. Veprimtaria u shoqërua me këngë, vallëzime, lojëra popullore dhe një panair ushqimor ku shfaqen prodhime tradicionale nga zona.
Find out more about the event

0 comments

Leave A Reply